Expositie “Boereneenvoud” in de Pol en het Ottenhuis

  206

  Datum/Tijd
  vrijdag 2 augustus 2019 tot zondag 29 september 2019
  09:00 uur tot 18:00 uur


  Dubbelexpositie van Elisabeth en Marijke Heuff

  Van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 29 september, dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur, is de dubbelexpositie “Boereneenvoud” te bewonderen. In samenwerking met de Elisabeth Heuff-Kuylaars Stichting stelt Herberg de Pol de schilderijen van Elisabeth Heuff (1910 – 1994) tentoon en zie je in Het Ottenhuis een tentoonstelling van de foto’s van haar dochter tuinfotograaf Marijke Heuff (1938). Ontdek hun kijk op tuinen en hoe moeder en dochter beiden op eigen wijze vormgeven aan het onderwerp Boereneenvoud.

  Daarnaast bevat het programma verschillende evenementen zoals rondleidingen door diverse tuinen, lezingen, livemuziek, gezamenlijke maaltijden en markten. In Herberg de Pol geeft Boekhandel Lovink deze maanden een boekpresentatie van uiteenlopende soorten boeken over tuinen. Ook vindt er een boekenuitwisseling plaats. Bij de VVV zijn diverse fiets- en wandelroutes verkrijgbaar die u door de natuurrijke omgeving van Diepenheim leiden.
  In Herberg de Pol vindt u het programma op de weekposters en leest u meer informatie in de gratis folder. Bekijk het volledige aanbod en actuele overzicht op diepenheim.nl. En volg het via de sociale media, Facebook, Twitter en Instagram, van Herberg de Pol.