Bijeenkomst ZZP over veilige bedrijfs data

  50
  Joost Ankersmid

  Datum/Tijd
  woensdag 28 februari 2024
  19:30 uur tot 21:30 uur


  Liever ‘safe than sorry’ als het om je ZZP-bedrijfsdata gaat

  Op woensdag 28 februari komt gastspreker Joost Ankersmid naar De Weijenborg in Delden. Dit op veler verzoek nadat zijn presentatie vorig jaar door ziekte niet door kon gaan. Joost Ankersmid is expert op het gebied van informatiebeveiliging en adviseert ondernemers wat zij hierin zelf kunnen doen. “Ik zie ZZP’ers die veel geld mislopen, terwijl ze de mooiste opdrachten uitvoeren voor hun klanten. Helaas komt dat vaak omdat ze de beveiliging van hun eigen online omgeving niet voor elkaar hebben. Het zijn allesdoeners die naast hun specialisme ook administratie en facturatie bijhouden. Deels doen ze dat thuis, maar ook onderweg en op locatie. Essentieel om dit veilig te doen. Ik vertel jullie graag over veel voorkomende risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en geef praktische tips en handvatten om verlies van data, fraude en schade te voorkomen.”

  Programma woensdag 28 februari ‘Hek om de cybercrimineel’

  19.30 uur: ontvangst en even gezellig bijpraten/netwerken

  20.00 uur: Presentatie Joost Ankersmid, expert informatiebeveiliging en 
  eigenaar IPA Bedrijfsmanagement en ControlBee

  Aansluitend: Netwerkborrel met hapjes

  21.30 uur: Afronding

  Locatie​​: Restaurant De Weijenborg, Spoorstraat 16 in Delden

  Aanmelden: mail info@zzphofvantwente.nl    


  Kennis maken met ZZP Hof van Twente
  Ben je ZZP’er wil je graag eens een bijeenkomst van ZZP Hof van Twente bijwonen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom (1e keer gratis, daarna deelname inclusief lidmaatschap á € 99 per jaar). Meer informatie over ons netwerk en lidmaatschap vind je op www.zzphofvantwente.nl.

  Voor de agenda in 2024   (meer info volgt zsm)

  29 mei ​​: Bedrijfsbezoek en ZZP-thema administratie in Goor
  18 september​​: Kookworkshop en netwerken in Hengevelde
  11 december ​​: Imagocoach en lifestyle in Markelo


  ZZP Hof van Twente
  Als zelfstandigen weten we elkaar écht te vinden bij ZZP Hof van Twente. We delen kennis en ervaring als ondernemers en weten elkaar op basis daarvan ook te adviseren en te inspireren. Zowel online als offline, bij mooie bijeenkomsten en tijdens interessante bedrijfsbezoeken. We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten.
  De werkgroep ZZP Hof van Twente die deze bijeenkomsten voorbereidt bestaat uit vier ZZP’ers: Karen Emma Bunte (Ermena Support in Bentelo), Tim Gerritsjans (Emcuview Solutions in Delden), Daniëlle Bruseker (Puur StruQtuur in Goor) en voorzitter Ellen te Riele (Mail-me-nu.nl in Hengevelde). Heb je tips of wensen, laat het ons weten via info@zzphofvantwente.nl.