Bier en wijn op het plein-met fris is ook niks mis (avondprogramma)

  115

  Datum/Tijd
  zaterdag 26 september 2020
  18:00 uur tot 22:00 uur


  De jaarlijkse Diepenheimse Schuttersfeesten kunnen dit jaar helaas niet doorgaan. Om de pijn hiervan een beetje te verzachten, heffen we deze zaterdagmiddag én -avond op het Ottenplein vóór Herberg de Pol gezamenlijk het glas. Dit gebeurt op veilige afstand van elkaar, waarbij iedereen een vaste zitplaats heeft.

  Proosten op het plein kan met bier of wijn, maar met fris is ook niks mis.

  Van 18.00 tot 22.00 uur kan je op het plein plaatsnemen voor
  het avondprogramma, met optredens van:

  Treadle

  The Elstars

  The Bössels

  Let op:  Dit programma wordt bij slecht weer verplaatst naar binnen; naar de Feestzaal van Herberg de Pol. Hier is plaats voor maximaal 60 personen. Dit zijn de personen die een zogenoemde “garantie-kaart” hebben gekocht. De overige bezoekers worden in dit geval persoonlijk op de hoogte gebracht en krijgen de kosten van hun kaartjes teruggeboekt.

  Bestel kaarten

  Wanneer je op www.herbergdepol.nl op de button “Bestel kaarten” klikt, kom je in het ticketmenu. Hier kan er gekozen worden uit verschillende toegangskaarten. Indien je met meerderen samen komt, kies dan voor een tafel om er zeker van te zijn deze middag en/of avond bij elkaar aan de tafel te zitten.

  Natuurlijk kan er naast bier, wijn en fris ook een lekkere versnapering besteld worden. De menukaart van Herberg de Pol is de hele middag en avond beschikbaar.

  Tapasplanken (à € 10,- in de online voorverkoop) kunnen tevens in het ticketmenu al besteld worden.

  Coronamaatregelen

  Vanuit de organisatie wordt er – met o.a. een looproute en corona-coördinator – alles aan gedaan om dit pleinfeest volgens de landelijke veiligheidsmaatregelen te laten verlopen. We verwachten van jou als bezoeker dat je ook je eigen verantwoordelijkheid neemt. Indien je corona-gerelateerde klachten hebt, verzoeken wij je dringend om niet te komen. Alleen samen kunnen we er een mooi feestje van maken!