Beursvloer Hof van Twente gaat weer van start!

  97

  Datum/Tijd
  vrijdag 4 november 2022
  14:30 uur tot 17:00 uur


  Op vrijdagmiddag 4 november 2022 is het zover! Dan vindt tussen 14.30 en 17.00 uur de Beursvloer Hof van Twente plaats.  Na een afwezigheid van drie jaar is het een mooi moment om bedrijven en organisaties uit de regio weer bij elkaar te brengen en (sociaal) te netwerken.

  Het programma
  Vanaf 14.30 uur ben je welkom en om 15.15 uur is de officiële opening van de Beursvloer. Vragers en aanbieders zoeken elkaar met behulp van de zogenaamde hoekmannen in een dynamische beursvloeromgeving op. Na precies een uur wordt de balans opgemaakt van de Beursvloer en wordt het eindresultaat bekend gemaakt. Vanaf 16.30 uur is er een feestelijke borrel voor alle aanwezigen.

  Het gezellige cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim is die middag dé plek waar bedrijven en organisaties elkaar ontmoeten. Een unieke plek die nieuw is voor de Beursvloer in De Hof. Een plek die alle faciliteiten heeft om er een geslaagd en gezellig evenement van te maken.

  De Beursvloer is een sterk concept waar de vraag van organisaties en het aanbod van bedrijven naar materialen en kennis bij elkaar worden gebracht. Door deelname aan de Beursvloer tonen bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid richting organisaties. Daarnaast is de gunfactor van groot belang. Bij de Beursvloer zijn gaat het niet om winst maar om betrokkenheid en zichtbaarheid naar elkaar.

  Deelname aan de Beursvloer is gratis. De organisatie van de Beursvloer 2022 is in handen van welzijnsorganisatie Salut. We hopen op enthousiaste deelname en reacties uit de regio. Meld je aan via info@salut-welzijn.nl onder vermelding van Beursvloer. Voor vragen kun je bellen naar 0547-260053.