Beeldbewerking workshop bij Home of Talents

  22

  Datum/Tijd
  vrijdag 17 mei 2024
  15:00 uur tot 18:00 uur


  Ben jij beginnend of ervaren foto- of videograaf en wil je de kneepjes van het vak leren? Dan is de workshop beeldbewerking voor jou. Tijdens deze workshop van Gijs van Lieshout leer je in detail hoe je de beste foto of video maakt, en hoe je deze vervolgens het beste kunt bewerken.

  De workshop Beeldbewerking is op vrijdag 17 mei 2024. In deze workshop van 3 uur leer je alles over het vastleggen van beeld, welke hoeken je moet nemen, hoe je speelt met diepte, wat de belangrijkste camerainstellingen zijn, hoe je de beelden het beste bewerkt en nog veel meer! Na wat uitleg en voorbeelden van professioneel video- en fotograaf Gijsvan Lieshout, ga je zelf aan de slag met het maken van foto’s / video’s en het bewerken ervan met als resultaat jouw eigen perfecte plaatje!

  De workshop wordt gegeven door Gijs van Lieshout, van WinWel Productions. Gijs heeft al meer dan 8,5 jaar ervaring in het vak en heeft foto- en videografie verricht voor artiesten als Antoon, Snelle, Bizzey, DJ Paul Elstak en meer! Hij neemt jou mee in het proces van het maken van het beste plaatje.

  Voor deze workshop heb je een aantal dingen nodig:

  Een telefoon of camera om mee te fotograferen / filmen;

  Een laptop of telefoon om de beeldbewerking op te doen;

  Heb je geen laptop, dan zijn er een zeer beperkt aantal beschikbaar via Home of Talents.


  Voorkeur gaat wel uit naar een eigen laptop.

  Meld je je aan, dan krijg je een infomail met een link om gratis proefversies te downloaden van de programmas die tijdens de workshop gebruikt worden.

  Informatie

  Ben jij enthousiast? Meld je dan aan! Datum workshop: vrijdag 17 mei 2024, tijd: 15:00 tot 18:00, locatie: de Reggehof in Goor. Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar de website: www.homeoftalents.nl, zoek op: workshop Beeldbewerking