Bach-Werkplaats Diepenheim

  11

  Datum/Tijd
  zondag 1 december 2019
  16:00 uur


  Het samengestelde ensemble en het projectkoor van Bach-Werkplaats Diepenheim geven op zondag 1 december de tweede uitvoering van het seizoen. Vanaf 16.00 uur klinkt er weer een klassiek concert van hoog niveau in de uitstekende akoestiek van de Johanneskerk te Diepenheim.
  Onder leiding van dirigent Yt Nicolai brengen ze de volgende meesterwerken ten gehore: van Johann Sebastian Bach “Nun Komm, de Heiden Heiland” (BWV61 en BWV62), van zijn verre bloedverwant Johann Michael Bach “Ach bleib uns, Herr Jesu Christ” en van Antonio Vivaldi “Magnificat”.
  De leden van het koor repeteren voorafgaand aan het optreden anderhalve dag in Werkplaats Diepenheim voor de te zingen cantates, waarna op zondag de generale repetitie samen met het barokorkest plaatsvindt. Op zondagmiddag om 16.00 uur volgt de uitvoering in de Johanneskerk. De volgende data voor de reguliere concerten zijn de zondagen: 2 februari en 7 juni. Na het succes van afgelopen jaar klinkt zaterdag 28 maart 2020 weer de Johannes Passion in Diepenheim. Kaartjes voor alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar op www.diepenheim.nl
  Datum: zondag 1 december
  Tijd: 16.00 uur
  Waar: Johanneskerk Diepenheim
  Kaarten à € 15,- via www.diepenheim.nl, in Herberg de Pol of aan de kassa in de kerk