Bach in de schijnwerpers in de Johanneskerk

  33

  Datum/Tijd
  zaterdag 20 oktober 2018
  20:15 uur


  Op 20 oktober brengt Johannette Zomer (sopraan) in de serie Diepenheim Klassiek samen met Wilbert Hazelzet (traverso), Lucia Swarts (cello) en Johan Hofmann (klavecimbel) een prachtig Bach programma ten gehore in de Johanneskerk te Diepenheim. Wees deze avond van harte welkom in de Bachstube van Diepenheim.

  Met een bezoek aan het concert georganiseerd door Diepenheim Klassiek bent u aanwezig bij een heerlijk avondje Bach door barokspecialisten. Zomer, Hazelzet, Swarts en Hofmann hebben alle vier hun sporen in de Oude Muziek meer dan verdiend en willen hun ervaringen graag met u delen. Sopraan Johanette Zomer heeft de drie andere musici uitgenodigd om een mooie bloemlezing met werken van Bach voor sopraan en traverso uit te voeren. Zo zal het prachtige ‘Schlummert ein’ klinken, als ook het ontroerende ‘Seele, deine Spezereien’ maar ook de aria van koffieverslaafde Lieschen ‘Ei, wie schmekt die Kaffee Süsse’.

  Het concert ‘Bach in de schijnwerpers’ vindt plaats op zaterdag 20 oktober om 20.15 uur in de Johanneskerk te Diepenheim. Kaarten kosten € 20,- en zijn te koop via diepenheimklassiek.wordpress.com of te reserveren via 06 48011868. Voor jongeren tot 18 jaar bedraagt de entree € 10,-.