André Manuel in Behind the Music op RTV Oost

  79

  Datum/Tijd
  zaterdag 19 maart 2022
  20:00 uur


  André Manuel is op zaterdag 19 maart om 20.00 uur de hoofdgast in een intieme Behind the Music op RTV Oost. In de uitzending van anderhalf uur vol uniek beeldmateriaal maken we met de unieke songwriter een reis door zijn carrière, met natuurlijk aandacht voor Fratsen, Krang, Dancing Dollekamp en De Ketterse Fanfare. Beroepsprovocateur Manuel is opvallend openhartig in het interview met host Martin Kuiper.

  Manuel’s werk kenmerkt zich door een eerlijke directheid, die ook terugkomt in de uitzending. “Terugblikken houd ik normaal niet zo van, maar voor deze ene keer heb ik mijn best gedaan! Het was een unieke reis door de tijd, waarbij ik geen blad voor de mond heb genomen.” De opnames vonden plaats in jongerencentrum Why Don’t Cha in Diepenheim, waar Manuel veel uren heeft doorgebracht. Tijdens Behind the Music speelt Manuel ook enkele persoonlijke nummers uit zijn omvangrijke oeuvre.

  Wie is André Manuel?
  In Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met André Manuel terug op zijn carrière. In de aanloop heeft Kuiper een aantal (prominente) personen dichtbij André Manuel geïnterviewd over de zanger en muzikant: bandlid en jeugdvriend Adri Karsenberg, zijn vrouw Bri Manuel, broer Wouter Manuel en muziekvriend Rocco Ostermann. Fragmenten uit deze interviews vormden de rode draad voor de uitzending.

  Behind the Music
  Het programma op TV Oost is de televisieversie van Behind the Music, een interactieve talkshow in poppodia onder leiding van Martin Kuiper van het video interview platform FaceCulture. Andre Manuel is na Hendrik Jan Bokkers en Erwin Nyhoff de derde gast in Behind the Music op RTV Oost.
  Meer info op: www.youtube.com/faceculture en www.behindthemusic.nl

  Behind the Music zie je zaterdag 19 maart om 20.00 en 00.00 uur op TV Oost.
  De uitzending wordt zondagmiddag 20 maart om 15.00 uur herhaald.