Alzheimer café Goor

  32

  Datum/Tijd
  dinsdag 29 november 2022
  19:15 uur tot 21:00 uur


  Op dinsdag 29 november van 19:15 tot 21:00 uur is er weer een Alzheimercafé in de Reggehof. Het thema van deze bijeenkomst is `De Kracht van Herinneringen ` Tijdens deze bijeenkomst staat de maand december centraal. En is er mogelijkheid om ervaringen te delen. De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie/thee.

  Het gericht ophalen van positieve herinneringen is een waardevol middel binnen het contact met mensen met dementie. Zij praten vaak graag over vroeger, omdat juist de persoonlijke herinneringen uit hun jongere jaren het langst bewaard blijven. Het ophalen van herinneringen doet een beroep of op wat mensen nog wél weten en kunnen. Het vergroot hun zelfvertrouwen en vormt de basis voor de mooie contactmomenten van vandaag. Door middel van verschillende materialen zoals muziek en foto’s gaan we samen herinneringen ophalen rondom het thema `December`. Daarnaast gaan Ina Zandjans en Anet Folbert van dagvoorziening De Binnenhof in Goor aan ons laten zien welke spellen je makkelijk thuis kan doen met iemand met dementie

  Ben je betrokken bij de mens met dementie en/of wil je meer weten van dit onderwerp? Je bent van harte welkom op 29 november bij de Reggehof in Goor. De zaal is open vanaf 18.45u. Het volgende Alzheimer Café is op 31 januari 2023 dan staat het thema bewegen centraal.

  Meer weten? Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@salut-welzijn.nl.