Afscheidswedstrijd Wout Brama live bij RTV Oost

  130

  Datum/Tijd
  vrijdag 8 september 2023
  17:15 uur tot 21:00 uur


  Bryan Ruiz, Blaise Nkufo, Theo Janssen, Nacer Chadli, het zijn een paar namen van de lange lijst die vrijdag 8 september acte de présence geven bij het afscheid van Wout Brama als profvoetballer. De feestelijke avond in De Grolsch Veste is live te zien op TV Oost. Om 17.10 uur is er een uitzending van De Oosttribune vanuit het stadion en om 19.00 uur is de wedstrijd en alle feestelijkheden eromheen te zien.

  Clubicoon Wout Brama beëindigde aan het einde van vorig seizoen zijn carrière. Daarin droeg hij maar liefst vijftien seizoenen het shirt van FC Twente. Hij won met Twente alles wat er in Nederland te winnen is. In 2010 pakte hij de landstitel, een jaar later de KNVB Beker en in 2019 mocht hij als aanvoerder de kampioensschaal van de Eerste Divisie omhoog houden. Daarnaast heeft hij nog twee Johan Cruijff Schalen gewonnen.

  Bekende namen
  In De Grolsch Veste is er daarom aanstaande vrijdag een afscheidswedstrijd met veel oude bekenden. Naast bovengenoemde namen zullen ook Kenneth Perez, Peter Wisgerhof, Douglas, Sander Boschker, Ronnie Stam, Jeroen Heubach, Nicky Kuiper, Arnold Bruggink, Karim El Ahmadi, Orlando Engelaar, Eljero Elia en vele anderen op de grasmat verschijnen. Ze zullen worden gecoacht door Steve McClaren, Erik ten Hag, Fred Rutten, Rini Coolen en Jan van Staa.