Afdelingsavond Vrouwen van Nu

  61

  Datum/Tijd
  dinsdag 9 januari 2024
  19:30 uur


  Op de eerste afdelingsavond van het nieuwe jaar, dinsdag 9 januari 2024, organiseert Vrouwen van Nu afdeling Diepenheim een interessante presentatie in samenwerking met het KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds). Op deze avond komt een ambassadeur van KNGF vertellen over het opleiden en inzetten van geleidehonden. Het KNGF helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden. Dit met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Een leuke baan vinden, daten, op vakantie gaan, of een restaurant bezoeken, voor mensen met een beperking kan dat een uitdaging zijn. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt. Op deze afdelingsavond komt ook iemand die hierover uit eigen ervaring kan vertellen.

  Dit belooft dus een heel interessante avond te worden! Omdat dit onderwerp ook interessant is voor anderen dan alleen Vrouwen van Nu, zijn ook niet leden (en ook mannen) welkom op deze avond. Gelijk een mooie manier om kennis te maken met Vrouwen van Nu!

  Herberg de Pol dinsdag 9 januari 2024, KNGF 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur,

  Entree leden Vrouwen van Nu: € 4,00. Voor niet-leden: € 8,00 incl. een kopje koffie of thee voor aanvang en een drankje in de pauze.