Actrice en theatermaakster Johanna ter Steege eerste gast in “In gesprek met…”

  95

  Datum/Tijd
  zaterdag 5 oktober 2019
  20:00 uur


  De Heerlijckheid Diepenheim, samensteller van het theaterprogramma in Herberg de Pol, presenteert een nieuw item op de agenda: “In gesprek met…”. Het concept is vergelijkbaar met het televisieprogramma “Zomergasten”, waarbij er één persoon centraal staat. Zaterdagavond 5 oktober gaat interviewer Theo Hakkert in gesprek met actrice en theatermaakster Johanna ter Steege.

  Ze boekte afgelopen jaar een overweldigend succes met het Twentse theaterspektakel Hanna van Hendrik, dat op haar initiatief tot stand kwam en waarin ze zelf de hoofdrol vertolkte. Na 51 voorstellingen en 47.500 verkochte kaartjes stopte de theaterproductie over het boerenleven in de jaren 70 begin augustus op het hoogtepunt. Tijdens “In gesprek met…” vertelt de Twentse topactrice over haar droom die uitkwam.

  Naast een terugblik zal er ook vooruit worden gekeken; onder meer naar de release van de bioscoopfilm “De beentjes van Sint-Hildegard”. Wederom een Twentse productie, waarvan de opnames vorig jaar september van start gingen. In dit komische drama van Herman Finkers en de Markelose regisseur Johan Nijenhuis speelt Johanna de vrouw van Finkers.

  Uiteraard is het publiek ook van harte welkom om vragen te stellen en zich zo in het gesprek te mengen. De avond begint om 20.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.herbergdepol.nl.