23e Fancy fair en veiling Diepenheim

  392

  Datum/Tijd
  zaterdag 31 augustus 2019
  09:00 uur tot 13:00 uur


  Op Zaterdag 31 augustus is er weer een grote brocante fancy fair en rommelmarkt in de manege aan de Krommedijk in Diepenheim.
  De verkoop start om 9.00 uur precies en gaat door tot 13.00 uur. De veiling bij opbod van bijzondere artikelen, waaronder een aantal antieke voorwerpen, begint om 11.00 uur. De opbrengst hiervan willen we graag gebruiken voor onderhoud en aanpassing van de
  zaal in Uitvaartcentrum de Molenaarshof.
  Er is weer van alles te koop zoals elektrische apparatuur, boeken, computers, kleding, glaswerk, speelgoed, curiosa en brocante, meubels en verlichting en nog veel meer. Alles wat gepresenteerd wordt is nieuwe voorraad. Oude voorraden zijn allemaal opgeruimd.
  Zoals altijd zal alles weer netjes en overzichtelijk worden gepresenteerd.
  Het gehele jaar hebben enthousiaste vrijwilligers goederen opgehaald. Er liggen al veel spullen opgeslagen, maar we kunnen nog meer gebruiken.

  Zaterdag 24 augustus is er nog een “extra ophaaldag”
  De vrijwilligers halen verkoopbare artikelen graag bij u op; dit geldt ook voor de omliggende plaatsen. Wilt u op deze dag geen bankstellen of wandmeubelen aanbieden.
  Graag zouden wij nog in het bezit komen van exclusieve stukken voor de veiling.
  Heeft u nog verkoopbare goederen, die u wilt afstaan ten behoeve van het goede doel, neemt u dan contact op met de familie Veltkamp, telefoon 0547-351239.
  E-mail: nieuwehaghuis@telfort.nl.

  Vrijwilligers gevraagd
  We hebben enkele honderden vrijwilligers voor de fancy fair; toch kunnen we op diverse plaatsen in de organisatie nog vrijwilligers gebruiken voor sorteren, in- en uitpakken, verkoop van goederen, tractorvervoer en andere hand- en spandiensten.
  Lijkt het je leuk om ook eens te helpen, geef je dan op bij Gerdien Veltkamp.
  Tel. 351239 of E-mail: nieuwehaghuis@telfort.nl.

  Wij hopen er wederom een geslaagde fancy fair van te maken.
  Er zijn volop parkeerplaatsen. Parkeren en entree is gratis.