22e Fancy fair en veiling

  151

  Datum/Tijd
  zaterdag 25 augustus 2018
  09:00 uur tot 13:00 uur


  Zaterdag 25  augustus is er weer een grote brocante fair en rommelmarkt. De opbrengst hiervan willen we gebruiken voor modernisering en aanpassing van de zaal in het uitvaartcentrum de Molenaarshof.

  Er is weer van alles te koop zoals elektrische apparatuur, boeken, computers, kleding, glaswerk, speelgoed, curiosa en brocante, meubels, verlichting en nog veel meer.
  Zoals altijd zal alles weer netjes overzichtelijk worden gepresenteerd.
  Het gehele jaar hebben enthousiaste vrijwilligers goederen opgehaald. Er liggen al veel spullen opgeslagen, maar we kunnen nog meer gebruiken. Zaterdag 18 augustus is er een “extra ophaaldag”. De vrijwilligers halen verkoopbare artikelen graag bij u op, dit geldt ook voor de omliggende plaatsen. Op deze dag geen bankstellen of wandmeubels aanbieden.

  Graag zouden wij nog in het bezit komen van exclusieve stukken voor de veiling.Heeft u nog verkoopbare goederen, die u wilt afstaan voor het goede doel, neem dan contact op met de familie Veltkamp, telefoon 0547-351239.

  E-mail: nieuwehaghuis@telfort.nl

  Zaterdag 25 augustus in de manege aan de Krommedijk in Diepenheim.
  Van 9.00 uur tot 13.00 uur.
  De veiling bij opbod van bijzondere artikelen, waaronder een aantal antieke voorwerpen, begint om 11.00 uur.
  Vrijwilligers gevraagd: We hebben enkele honderden vrijwilligers voor de fancy fair, toch kunnen we op diverse plaatsen in de organisatie nog vrijwilligers gebruiken voor sorteren, in- en uitpakken, verkoop goederen, tractorvervoer en andere hand- en spandiensten.

  Lijkt het je leuk om ook eens te helpen, geef je dan op bij Gerdien Veltkamp.

  Tel. 0547-351239 of E-mail: nieuwehaghuis@telfort.nl

  Wij hopen er wederom een geslaagde fancy fair van te maken.

  Parkeren en entree is gratis.