Najaarsconcert Harmonie Diepenheim

  86

  Datum/Tijd
  vrijdag 11 november 2022
  19:30 uur


  De Koninklijk Onderscheiden Harmonie zit niet stil en is al vanaf de zomer aan het repeteren voor het najaarsconcert. Dit zal op vrijdagavond 11 november uitgevoerd worden in Cultuurcentrum Herberg de Pol. Dit concert, Colors, zal geheel in het teken staan van kleuren. Bij dit concert voeren de slagwerkgroep, leerlingenorkest en orkest een grote verscheidenheid aan stukken uit. De majorettes hebben de laatste tijd een flinke groei in ledenaantal doorgemaakt, dus die zijn deze avond zeker van de partij.

  De groei bij de Harmonie is overigens niet alleen te zien bij de majorettes. De laatste tijd zijn er bijvoorbeeld veel nieuwe aanmeldingen voor beginners op slagwerk, maar er zijn ook behoorlijk wat herintreders en volwassenen die beginnen met muziek maken. Maar  kan zeker nog wel versterking gebruiken op trombone en klarinet. Uiteraard zijn andere nieuwe leden altijd welkom en kan je zelf je (harmonie)instrument kiezen.

  Voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier op onze website (https://www.harmoniediepenheim.nl/ ) of deepseharmonie@gmail.com

  Kaarten voor het najaarsconcert op 11 November zijn verkrijgbaar bij de VVV in de Cultuurcentrum Herberg de Pol.

  Kosten: €7,50 (jeugd t/m 12 jaar €5,-)  inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze in de foyer.

  Aanvang concert: 19.30 (zaal open vanaf 19.00)
  Facebook: Koninklijk Onderscheiden Harmonie Diepenheim