Koelefair in de Kösterskoele Markelo

  42

  Datum/Tijd
  zondag 18 september 2022
  11:00 uur tot 17:00 uur


  Op zondag 18 september aanstaande organiseert het bestuur van het openluchttheater “de Kösterskoele” in Markelo voor de 14e  keer een streek- en brocantemarkt: “de Koelefair”.

  Deze markt vindt plaats in ons openluchttheater van 11.00 tot 17.00 uur. De entree en parkeren zijn gratis.
  Net als voorgaande jaren, hebben wij ook dit jaar ruim 50 kramen, in de prachtige sfeervolle ambiance van openluchttheater de Kösterskoele.

  Tijdens de markt worden verschillende eigentijdse streekproducten uit Markelo en omgeving gepresenteerd. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan de meelprodukten van de Molen van Buursink.
  Jam gemaakt van vruchten of pompoenen, boerderij-ijs of eigengemaakte wijn.
  Chocolade, olijven, pindakaas, eigen gebrouwen bier: dit alles kan allemaal in de Kösterskoele.
  Naast vele streekprodukten is er ook een mooie brocante markt, van hele ouwerwetse spullen tot klassiek en modern. Vele hobbyisten zullen hun hobby presenteren. Hierbij kan gedacht worden aan kaarten maken, sierraden maken, diamont painty, creaties met vilt, kleding voor groot en klein, houtsnijden, kransen maken enz. enz.

  Maar ook is er een tentoonstelling van foto’s, schilderijen en zijn er demonstraties zoals “dookrol’n”, welke verzorgd worden door museumboerderij Eungs Schöppe. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten.

  Kortom genoeg vertier voor iedereen in ons openluchttheater de Kösterskoele.

  Voor meer informatie over de Koelefair kunt u contact opnemen met :
  Dini Vruwink, tel. 0547 – 361771 of 06 130 33 288
  Of kijk op onze site:  www.kosterskoele.nl