Even voorstellen: onze Wijkagent

327

De meesten van jullie zullen mij al wel eens gezien of gesproken hebben maar sinds het begin van dit bijzondere jaar ben ik jullie wijkagent. Ik heb mijn collega Lisette Zwerink daarvoor een poos waargenomen tijdens haar afwezigheid. Mijn werkgebied bestaat naast Diepenheim ook uit Markelo met de daarbij behorende buitengebieden.

Ik ben 40 jaar, woonachtig in de gemeente Rijssen-Holten en in mijn vrije tijd scheidsrechter, vrijwilliger en huismus. In deze tijd ook geen raar verschijnsel want voor velen zal het thuis zijn/werken een dagelijkse bezigheid zijn. Ook voor mij geldt dat ik, waar het kan, thuis aan het werk ben. Dat betekent niet dat ik niet ‘in de wijk’ ben. Via social media (@wijkagentjordy), mail of telefoon ben ik gewoon bereikbaar.

De reguliere beschikbaarheidsdienst is bij de politie Hof van Twente 24/7 in de wijk en bereikbaar via 0900-8844 of bij spoed 112.

Mocht je iets hebben waarvoor je me nodig hebt, schroom dan niet mij te berichten. Wanneer de situatie het weer toe laat, zal ik de fysieke spreekuren weer gaan houden op locaties in Diepenheim. Dit zal ik dan via Deepsnieuws laten weten!

Good goan!

Jordy Scheggetman

Wijkagent Markelo en Diepenheim

T: 0900-8844

F: @wijkagentjordy

E: jordy.scheggetman@politie.nl