Eric Dollekamp en Skandal spelen op feest van E8 Radio

121

Niet alleen muzikant Eric Dollekamp uit Markelo speelt op het feest voor de 100ste uitzending van E8 Radio. Ook de band Skandal uit Diepenheim, waarvan Dollekamp deel uitmaakt, is vrijdag 27 mei van de partij in café-restaurant De Ster in Goor. Hun slogan: Rock van huiskamer tot stadion.

Eric Dollekamp is bezig met zijn ‘afscheidstoernee’ als solo-muzikant. Hij stopt ook als toetsenman van Skandal. Het laatste openbare optreden in Goor is zaterdag 16 juli bij De Tapperij. De absolute slotnoten van Skandal klinken zaterdag 10 december in de Soos in Diepenheim, de thuisbasis van de rockers. Nadat Dollekamp zijn afscheid aankondigde, besloten ook de andere vier groepsleden er een punt achter te zetten.

Skandal bestaat uit Jan Lichtenberg (zang en bas), Dibert Ketting (gitaar) en Tonny Elferink (drums en zang) uit Diepenheim, Hans van Welbergen (gitaar) uit Goor en Eric Dollekamp (toetsen en zang) uit Markelo.

De 100ste uitzending van E8 Radio is vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur op Hofstreek FM. Dat is te beluisteren op 107,6 MHz en 107,0 MHz (Markelo), op de kabel en via internet (www.hofstreek.nl). Na de jubileumshow geven de vijf presentatoren een ‘verjaardagsfeest’. Dat is voor iedereen toegankelijk, de entree is gratis. Het begint vrijdag om 21.00 uur in het voorcafé van De Ster in Goor.