Einde “mooiste baan van Diepenheim”

462

Helaas komt er aan al het moois ook weer een eind. In overleg tussen het bestuur Stichting Cultuurcentrum Herberg de Pol en mij is besloten om met ingang van 1 juli uit elkaar te gaan. Met pijn in mijn hart dat wel.

Herberg de Pol sinds 2014 een begrip in Diepenheim. Een prachtig pand met heel veel reuring. Het verenigingshuis, de dependance van boekhandel Lovink, de bibliotheek en Hofmarketing en niet te vergeten de prachtig mooie zalen, incl. de theaterzaal en het gezellige café maken het compleet. Daar mogen (sterker nog: moeten) we als Diepenheim trots op zijn en dienen we met elkaar in stand te houden.

Ik mocht als vrijwilliger vanaf de eerste steen meedenken, inrichten en vormgeven van het gebouw en de eerste 8 jaren van het bestaan onderdeel zijn van de exploitatie, eerst als assistent beheerder en vanaf 2017 als beheerder. Daar kijk ik met heel veel genoegdoening en plezier op terug.

Aangezien ik stop als beheerder, stop ik ook “voorlopig” met al het vrijwilligerswerk hieraan verbonden: De muziekgroep, De Heerlijcke Markt en de deepse bijdrage voor het Hofstreek FM radioprogramma “De deur uit”.

Ik wil alle vaste gebruikers, de verenigingen, de medewerkers en de vrijwilligers die zich inzetten met hart en ziel, heel erg bedanken voor de fijne mooie tijd met een extra bedankje voor de gastheren/-vrouwen.

Waar een deur sluit, opent zich ook vast weer een deur. En in de toekomst kom ik graag “als gast” bij één van de vele mooie activiteiten/evenementen.

Allen een fijne zomer toegewenst en graag tot ziens in Deep’n.

Marian Zwiers