Collecte Jantje Beton en Eieractie Nooit Gedacht

74

In de week van 5 tot 10 maart aanstaande komen vrijwilligers van Jeugd en Jongerenwerk Nooit Gedacht bij u aan de deur voor de collecte voor Jantje Beton. Een erg mooi initiatief van deze vereniging, aangezien een deel van de opbrengst ten goede komt aan Nooit Gedacht.

Van deze extra inkomsten organiseren zij weer leuke (extra) activiteiten voor de jeugd van Diepenheim. In een tijd van steeds minder wordende subsidies en hoger wordende kosten vragen zij u dan ook: GEEF GUL! Alvast bedankt namens Nooitgedacht.

De jaarlijkse eieractie van Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht start op 7 maart aanstaande.

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 komen tussen 7 en 14 maart bij alle inwoners in Diepenheim langs om eieren te verkopen voor de komende paasdagen! De vrije uitloop eieren kosten €2,50 per doosje, bij 5 doosjes tegelijk betaalt u slechts €10,00. De kinderen bezorgen op of vlak na vrijdag 23 maart aan huis.

Jeugd- en Jongerenwerk Diepenheim organiseert jaarlijks een Zomerkamp voor kinderen van de groepen 6, 7 en 8. Dit is voor de schooljeugd een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Om elk jaar wat extra’s en afwisselends te kunnen organiseren voor hen, kunnen zij het financiële extraatje goed gebruiken.

Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht wenst u nu alvast heerlijke Paasdagen!