Eerste team Gemeente Hof van Twente, winnaar bedrijventeams Kastelenloop Diepenheim alsnog gehuldigd

199

Het eerste team van de Gemeente Hof van Twente is winnaar geworden van de TeamINzicht backdraft training voor 6 personen, één van de hoofdprijzen van de Kastelenloop Diepenheim. Het team bestaande uit Pim Braamhaar, Michiel Kamst en Jarno van Dam won tijdens de Kastelenloop bij de bedrijventeams in een tijd van 1:43:15. De winst bij de bedrijventeams kwam voor de mannen als een grote verrassing, ze misten daardoor de officiële huldiging tijdens de Kastelenloop, maar gisteren werden alsnog de prijzen overhandigd.

Voor het eerst liepen de mannen, werkzaam op verschillende afdelingen van de Gemeente Hof van Twente, samen een estafette wedstrijd.

Naast de grote wisselbokaal lag er voor het team ook de voucher klaar voor de TeamINzicht backdraft training voor 6 personen waarin typologie, inzicht in je onbewuste voorkeuren, teams, en mountainbiken centraal staan. Gisteren werd de prijs officieel overhandigd op het gemeentehuis door Matthieu Beunders en Iwan Nijkamp van Teaminzicht.

Samen met het andere team Gemeente Hof van Twente

De mannen van het winnende team hoefden niet lang na te denken welke 3 andere collega’s ze willen uitnodigen voor de Teaminzicht training. “We zijn met 2 teams vanuit de Gemeente Hof van Twente naar de Kastelenloop Diepenheim gekomen, we hebben met z’n zessen gelopen, dat past perfect”, aldus Pim Braamhaar.

NB op de foto vlnr: Iwan Nijkamp, Jarno van Dam, Michiel Kamst, Pim Braamhaar en Matthieu Beunders