Een vaccinatie halen in Goor

81

GGD Twente start een tijdelijke vaccinatielocatie aan de Grotestraat 84 in Goor, De GGD is van 16 tot en met 20 februari aanwezig. Vanaf 10 februari kunnen inwoners een afspraak inplannen.
Bij deze tijdelijke locatie kunnen mensen met en zonder afspraak terecht voor de boostervaccinatie (vanaf 18 jaar), maar ook voor een eerste of tweede vaccinatie. Na 20 februari gaat de tijdelijke locatie naar een andere plek in Twente.

Samen met gemeenten in onze regio kijken we waar er kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de kans om zich te laten vaccineren tegen corona. Voor mensen die zelf moeilijk op een grote priklocatie kunnen komen, omdat ze bijvoorbeeld minder mobiel zijn, is vaccineren in de wijk een oplossing. U kunt een afspraak maken voor de coronavaccinatie via de website coronatest.nl of telefonisch via 08007070, u kunt ook zonder afspraak naar de locatie komen.

Vaccinatie van kinderen

Op donderdagmiddag 17 februari kunnen er in Goor kinderen van 5 tot en met 11 jaar worden gevaccineerd.
U moet hiervoor wel een afspraak maken. Dat kan alleen telefonisch op 0800 7070. Op donderdagmiddag 7 april komt de GGD terug voor de tweede prik van de kindervaccinatie. Dit is op een andere locatie in Goor; namelijk in de Reggehof (De Höfte 5). Ook hiervoor moet u een afspraak maken.

Parkeren

U kunt parkeren op Parkeerterrein De Höfte. Het terrein is bereikbaar via de Herman Heijermanstraat. Let op, dit parkeerterrein heeft deels een blauwe zone. Zorg dus dat u een parkeerschijf bij u heeft. De vaccinatielocatie is bereikbaar via de passage langs de bibliotheek.