€1.500,– voor voedselbank

73

De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim, heeft op donderdag 7 september jl. in Diepenheim haar zevende benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit de Hof van Twente.
De organisatie van dit toernooi is evenals voorgaande keren tot stand gekomen in goed overleg met de ondernemersverenigingen in Hof van Twente en in uitstekende samenwerking met Harrie Jansen van de Pitch & Putt golfbaan.
Er werd aan het toernooi deelgenomen door 65 personen verdeeld over 18 flights, gevormd door bedrijven uit Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Ook dit zevende toernooi werd voor hen een geweldige belevenis, niet in het minst geholpen door prima golfweer en een gezellig samenzijn tot slot. Het was een uitermate spannende wedstrijd. De wisselbokaal werd deze keer nipt gewonnen door het team van Sophisticated Ceramics BV uit Delden. De Keujer Makelaars uit Markelo eindigde als goede tweede en met een gelijke score was de derde plek voor de Personeelsdiensten Markelo.
Dankzij de opbrengst van dit toernooi kon de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim aan het einde van de avond een cheque van € 1.500 aanbieden aan de Voedselbank Hof van Twente. De heren Bernard Wennink en Han Eulderink van de voedselbank waren daarmee zeer in hun nopjes. Het was al de vierde keer dat de voedselbank een donatie mocht ontvangen vanuit de opbrengst van het Pitch & Putt toernooi.