E.H.B.O. vereniging Markelo – Diepenheim is op zoek naar jou.

79

E.H.B.O. vereniging Markelo – Diepenheim wil bij genoeg deelname starten met een opleidingscursus Eerste Hulp, Eerste Hulp Aan Kinderen of Reanimatie en AED.

Jij bent de “Eerste Hulp” als je ziet dat je buurvrouw met een te zware tas sjouwt. En ook als je collega een beker koffie omstoot en zijn toetsenbord onder de koffie zit.
Maar ben jij ook de “Eerste Hulp” als er iemand in je buurt flauwvalt, struikelt en een lelijke wond aan zijn been heeft?
Als je toch al vaker de “Eerste Hulp” bent, kun je ook helpen als er iets acuut met iemand gebeurt. Als je dit kunt, kun je óók levens redden. LEER REANIMEREN! Ontdek hoe jouw handen levens kunnen redden tijdens een EHBO praktijkcursus. Leuk om te leren. Belangrijk om te kunnen. Doen!

Tijdens bijna alle evenementen is er E.H.B.O. verplicht. Wil je er zeker van zijn dat er tijdens uw evenement E.H.B.O. aanwezig zal zijn is het misschien een idee om je aan te melden voor een cursus Eerste Hulp.

Bij voldoende deelname starten we in februari 2019. De cursus zal bestaan uit veertien avonden. Dit is inclusief de module verbandleer, Eerste Hulp Aan Kinderen en Reanimatie en AED.

Meld je nu aan!

Voor verdere informatie kun je een mail sturen naar ehbo.markelo.diepenheim@gmail.com of telefonisch contact opnemen met Hettie Hollander tel: 0547 – 362351.