Duurzaamheidsprijs Hof van Twente

59

De inschrijvingen voor de Duurzaamheidsprijs van Hof van Twente zijn weer geopend! Heb jij een idee waarmee je de Hof van Twente duurzamer maakt? Dan heb je tot 10 februari 2019 de tijd om jouw idee in te sturen en maak je kans op één van de geldprijzen!

De duurzaamheidsprijs is een initiatief van de gemeente Hof van Twente. Het doel is om er voor te zorgen dat we alle energie die we in onze eigen gemeente gebruiken, zelf opwekken. Deze ambitie kunnen we alleen samen bereiken en daarom zijn we op zoek naar nieuwe ideeën!

We zoeken ideeën op het terrein van people (onze samenleving), planet (ons milieu) en profit (onze economie). Wanneer jouw duurzame idee voldoet aan deze kenmerken, maak je kans op de duurzaamheidsprijs Hof van Twente!

Deelnemen aan de Duurzaamheidsprijs kan als privé-persoon, groep (bijv. buren of een klas), of als vereniging, organisatie of bedrijf, mits je in Hof van Twente woont of gevestigd bent. Ook deelnemers van één van de vorige edities mogen deze editie meedoen. Het ingezonden idee van de vorige editie mag zelfs meedoen. Het idee moet dan wel in een verder gevorderde fase zitten of het prijzengeld moet voor een ander aspect van dat idee worden ingezet.

Jouw duurzame idee kan ingestuurd worden via www.duurzaamheidsprijshvt.nl. Hier vind je ook meer informatie over de duurzaamheidsprijs, de geldprijzen en de winnaars van de vorige editie. Insturen kan tot 10 februari 2019 en op 10 maart zal de feestelijke finale plaatsvinden!

Voor vragen kun je contact opnemen met Marianne Hutten, coördinator voor de Duurzaamheidsprijs. Zij is bereikbaar via duurzaamheidsprijs@hofvantwente.nl of op 06-41008824.