Durf te Doen Festival in Overijssel!

30

Gratis workshops voor alle inwoners van Overijssel

De 4D-makelaars van de provincie Overijssel organiseren een festival met diverse workshops door heel Overijssel in de week van 4 tot 8 oktober 2021.

Van posters maken tot schrijven voor sociale media en van crowdfunding tot het aanschrijven van fondsen. Dat alles en nog veel meer onderwerpen komen aan de orde. Het doel is om mensen, die zich inzetten voor hun omgeving een stap verder te helpen. Projectleider Annemarie Dubbink organiseert het festival samen met de 4D-makelaars Karola Schröder, Lidy Noorman, Maarten Bomans, Rienke Vedders en Giny Hoogeslag.

Annemarie is enthousiast over de Durf te Doen week. ‘Dit is uniek voor Overijssel. Met de 4D-makelaars, die in elke regio zitten, ondersteunt de provincie al veel initiatieven van inwoners. Maar met dit Durf te Doen Festival hopen we op een laagdrempelige manier kennis te delen. Iedereen is welkom en alle workshops zijn vrij toegankelijk.’

Wat is 4D?

4D is een project van het team Sociale Kwaliteit van de Provincie Overijssel en Stimuland. In elke regio werkt een zogenaamde 4D-makelaar. Zij of hij begeleidt inwoners die mooie plannen hebben voor hun omgeving maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken en of er subsidie beschikbaar is.
Weten wie er in jouw regio actief is? Kijk dan hier.

Meer weten?

Alle informatie over 4D en het complete programma van Durf te Doen Festival is te vinden op www.stimuland.nl/4D. Daar vind je ook het aanmeldformulier.