Drie supermarkten in de Hof van Twente slaan de handen sportief ineen.

137

Plus Blankhorst Markelo, Plaza AH Brandenbarg Goor en Spar Kleis Diepenheim starten gezamenlijk een spaaractie voor korting op het zomerabonnement van Sportfondsenbad De Vijf Heuvels.

Een unieke samenwerking in de Hof van Twente waarvan zowel de managers van de supermarkten als de manager van het zwembad energie krijgen.

De actie in het kort. In de periode van 28 maart tot en met 1 mei ontvang je in deze drie supermarkten bij iedere €5,00 aan boodschappen een zegel. Bij 20 zegels is de spaarkaart vol en lever je deze in bij je supermarkt waarna je een tegoedbon ontvangt. Deze bon kun je van 23 april tot en met 1 mei inleveren bij de receptie van het zwembad bij aankoop van een zomerabonnement. Je kunt maximaal één spaarkaart inleveren voor een jeugd-/volwassenen abonnement en twee voor een gezinsabonnement.

Voor een jeugdabonnement betaal je dan tot en met 1 mei €40,00, voor een volwassenenabonnement €62,00 en voor een gezinsabonnement €140,00.
Na 1 mei gaan dan de normale prijzen in en betaal je zonder korting en zonder het voorverkooptarief €60,30 voor een jeugdabonnement, €87,10 voor een volwassenenabonnement en €189,50 voor een gezinsabonnement. Het buitenbad is open van 1 mei tot en met 4 september.

We hopen dat onze bezoekers ook energie krijgen van deze actie en dat er nog meer bezoekers over de drempel van het zwembad zullen stappen. Zo dragen we allemaal bij aan een nog sportiever Hof van Twente.

Voor meer informatie kun je terecht op www.zwembaddevijfheuvels.nl.