Draag bij aan herstel van De Boomtuin

46

Stem Kunstvereniging Diepenheim via Rabo ClubSupport

Kunstvereniging Diepenheim neemt deel aan de campagne Rabo ClubSupport voor een bijdrage aan het buitenproject De Boomtuin. Met de jaarlijkse actie verdeelt de Rabobank een sponsorbedrag aan de hand van het aantal stemmen op een vereniging of stichting. Jouw stem op de Kunstvereniging is dus direct geld waard. 

Alle leden van Rabobank Centraal Twente, Hof van Twente en omgeving, die online via www.rabo-clubsupport.nl hun stem uitbrengen op de Kunstvereniging dragen bij aan de restauratie van een bijzonder kunstwerk: De Boomtuin. Deze tuin ín een boom, in het buitengebied van Diepenheim, is in 2013 ontworpen door kunstenaar Jeroen Kooijmans. Het is één van de buitenprojecten van de Tuinen van Diepenheim, onderdeel van Kunstvereniging Diepenheim.

De Boomtuin is een ‘levend kunstwerk’, wat betekent dat het constant onderhouden moet worden. Met de bijdrage vanuit deze campagne wil de Kunstvereniging onder meer varens kopen om de tuin aan te planten. Dat het een unieke boom is, bewijst de nominatie voor Boom van het Jaar; een titel waarvoor de Boomtuin op dit moment nog in de race is.

Alle leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank kunnen via de site tot 25 oktober vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op één vereniging/stichting. Aan de hand van het aantal stemmen wordt er door de Rabobank aan de betreffende organisatie een bedrag toegekend. Kunstvereniging Diepenheim hoopt op jouw (dubbele) stem, zodat vele bezoekers van de Boomtuin kunnen blijven genieten.