Donatie met tegenprestatie !!

39

 

Een bericht van Stichting Doors Wide Open voor bedrijven

Stichting Doors Wide Open is op zoek naar nieuwe donateurs, sponsoren.

In tijden als deze wordt het werk en hulp aan gezinnen steeds belangrijker en maakt Stichting Doors Wide Open gestaag een groei door in de hulpvraag.

Stichting Doors Wide Open ondersteunt gezinnen in de Hof van Twente die het financieel niet redden en in de problemen komen.  Dit doet zij door deze gezinnen te begeleiden en de problemen aan te pakken.

Binnen de organisatie is er o.a. een eigen voedsel-, kleding-, dierenvoedsel- en speelgoedbank. Ook staat ze veel ouderen bij met b.v. onderhoud en een boodschappendienst.

Stichting Doors Wide Open bestaat dit jaar 8 jaar en leeft van donateurs en sponsoren en ontvant geen structurele overheidssubsidie en zoekt daarom voortdurend naar nieuwe inkomstenbronnen.

Nu is het bij Stichting Doors Wide Open mogelijk dat zij ook u en uw bedrijf kunnen helpen, als u bijvoorbeeld een mooi bedrag doneert dan zouden vrijwilligers een dag of paar dagen kunnen helpen met bijvoorbeeld een opruim- of schoonmaakklus binnen het pand of het buitenterrein van uw bedrijf.

Binnen uw organisatie is hier misschien behoefte aan en kunt u uw medewerkers hun normale werk laten doen.

Indien u dit aanspreekt en u ideeën heeft hoe Stichting Doors Wide Open kan helpen dan staan zij open voor een vrijblijvende afspraak om te kijken wat u en Stichting Doors Wide Open voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Seine Braakman

Stichting Doors Wide Open

Grotestraat 103 Goor

06-20539460