Doe weer mee met ‘Zoek het ei’ bij RTV Oost

103

Tweede paasdag staat bij RTV Oost traditioneel in het teken van de actie ‘Zoek het ei’. Na twee coronajaren, gaan we dit jaar eindelijk weer ouderwets met z’n allen naar buiten voor de 10e editie van Zoek het ei! Zoek je weer mee? Er zijn fantastische prijzen te winnen. Dus zet je wekker, neem een stevig ontbijt en zorg dat je in de startblokken staat. We trappen om 10.00 uur af op Facebook, Twitter, Radio en TV Oost en online.

 

De RTV Oost-paashazen hebben twee jaar lang de tijd gehad om de beste verstopplekken te verzinnen en staan te popelen om op pad te gaan! In totaal worden er weer twintig eieren in de provincie Overijssel verstopt. Negentien zilveren en één gouden ei! Wie de eieren vindt, wint mooie prijzen. De hoofdprijs is een Rent-a-Tent gezinsvakantie van een week naar het prachtige Limburg. Vind je één van de zilveren eieren dan maak je kans op weekendjes weg, diverse dinertjes, pretparkkaarten, dagje sauna, een tuinbank, concertkaarten voor Ilse DeLange, een airfryer, Fashion Giftbox, bierproeverij, theaterarrangement en nog véél meer. Alle prijzen vind je op www.rtvoost.nl/zoekhetei.

Zo vind je een ei!

Wil je op tweede paasdag continu op de hoogte worden gehouden? Luister dan naar Radio Oost, dat kan ook via de gratis RTV Oost-app. De tips die je nodig hebt om de eieren te vinden hoor je op Radio Oost, lees je op rtvoost.nl/zoekhetei en ze worden via Twitter verstuurd, volg daarvoor @zoekhetei.

Niks missen? Download de app.

Luisteren naar de tips op Radio Oost, of alle tips snel even teruglezen? Dat kan met de RTV Oost-app. De app is gratis te downloaden in de App Store (iPhone) en de Google Playstore (Android). Download ‘m nu alvast, zodat je er tweede paasdag helemaal klaar voor bent.

 

Zoek het ei, tweede paasdag, 18 april, vanaf 10.00 uur op RTV Oost.