VV Diepenheim weer terug in de 4e klasse!

247

DIT IS EEN GOED STEL HOOR

Na de degradatie van vorig seizoen naar de 5e klasse, heeft het eerste elftal van Diepenheim zich middels een 1-0 overwinning in de promotie/degradatie wedstrijd tegen DTC’07 weer verzekerd van een plek in de 4e klasse.
Een wedstrijd waarin de blauw-witten het nog onnodig spannend maakten na de 1-0 (Daan Haafkes) in plaats van nog 1 van de vele kansen te benutten.

Vijf minuten voor tijd redde de paal Diepenheim op een tegentreffer, waar kort ervoor de 2-0 op het scorebord had moeten staan, nadat de bal over de doellijn was, werd dit door de grensrechter niet gezien. Na een ruime extra tijd, floot de scheidsrechter voor het laatst en met deze stand van 1-0 heeft Diepenheim zich weer in de 4e klasse gespeeld.
Het fundament voor deze promotie is uiteraard hiervoor al gelegd. Christan Koop met assistent trainer Erik Groot Huze hebben het elftal dit seizoen goed aan het draaien gekregen; de laatste 11 wedstrijden was Diepenheim ongeslagen. In de 5e klasse was alleen Neede een maatje te groot en dit team is dan ook de terechte kampioen.
Met dit elftal hoort Diepenheim ook in de 4e klasse. De kwaliteit, motivatie en saamhorigheid is hoog en trainer Koop kijkt dan ook vol vertrouwen naar het komende seizoen, waar wellicht weer mooie hofderby’s gespeeld gaan worden.
Christian Koop en Erik Groot Hulze zullen ook komend seizoen het trainersduo zijn bij VV Diepenheim.

Rob Zwiers