Diepenheims echtpaar winnaar 21e Lions Benefiet Brdigedrive

72

Willy en Marinus waren met een percentage van 66,81% de winnaars van de 21e Lions Bridgedrive.

Evenals voorgaande jaren werd deze drive, die een begrip in de regio is geworden, gehouden in Zalencentrum “De Bebsel” te Goor. Op vrijdag 31 maart 2023 speelden 32 paren uit de Hof van Twente en andere plaatsen in Twente om de “Bebseltrofee” en de vele andere aardige prijzen die voor een belangrijk deel weer belangeloos voor het goede doel beschikbaar waren gesteld door de Lionsleden zelf en door gulle sponsoren zoals wijnhandel Le Tonnelet uit Goor en Slagerij Kastelein uit Diepenheim. De Bebsel stelt zoals elk jaar gratis de zaal beschikbaar alsmede een koude en warme snack per deelnemer. Daarnaast sponsort De Bebsel de wisselbeker, 2 kleine bekertjes voor de winnaars en een culinaire geschenkbon voor het bridgepaar dat op of het dichtst bij de 50% is geëindigd.

Voorafgaand aan de drive werd door Hans Tadema, President van de organiserende Lions club namens de deelnemers een cheque van € 1.000 overhandigd aan Martijn van Veelen, bestuurslid van de Voedselbank Midden-Twente, die de club daarna hartelijk dankte voor dit belangrijke initiatief.

Deze drive zou niet mogelijk zijn geweest zonder de uitstekende medewerking van de Goorse bridgeclub “Niet Kwetsbaar”, die zoals altijd als sponsor alle faciliteiten voor het organiseren van deze drive gratis ter beschikbaar heeft gesteld. De wedstrijdleiding was deze keer in de bekwame handen van Jan Karel Dekker. De Lions leden zorgden, zoals gebruikelijk, voor de bediening. Dat zich ook dit jaar weer vele deelnemers voor deze 21e benefietbridgedrive hadden ingeschreven, bewijst eens te meer dat deze uiterst gezellige Lions drive zich inmiddels een vaste plek bij de Twentse bridgers heeft weten te veroveren.