Diepenheimers winnen Dubbel toernooi Tafeltennisvereniging Olympia

171

Ieder jaar in juni organiseert TTV Olympia Goor voor haar leden het zogenaamde Dubbeltoernooi, waarbij telkens in wisselende 2-tallen gestreden wordt om in een best of five systeem zoveel mogelijk punten te halen om uiteindelijk de felbegeerde Johan Fokkertbokaal te winnen.
Na een spannende poulefase weten Johan Truschel en Rob Rohaan uit Diepenheim zich op donderdag 14 juni te plaatsen voor de halve finales samen met 6 andere clubgenoten uit Goor. In de halve finale wordt korte metten gemaakt met het duo Jan de Kort en Tom Broek: 3-0. En nadat William Krien en Jim de Vries in hun halve finale afrekenen met Wilco Busschers en Chris van Sermond wordt het zo een spannende finale tussen Goor en Diepenheim. Krien en de Vries tegen Truschel en Rohaan.
In die finale staat het na 2 sets 1-1. Het is bloedstollend spannend; het spel golft op en neer. In de 3e set wordt het een overtuigende 11-7 voor het Diepenheimse gelegenheidsduo. De twee hebben hun rol keurig verdeeld: Rohaan pakt de verdedigende taak en Truschel is als aanvaller net als in de halve finale ontketend en slaat de ene mooie smash na de andere.
In de 4e set lijkt het weer een gelijkmakende beurt voor de beide Gorenaren op te leveren bij hun 10-8 voorsprong. Echter met een paar mooie rally’s en goede opslagbeurten slaan Truschel en Rohaan toe en pakken met 10-12 toch de overwinning met 3-1. De Johan Fokkert wisselbokaal valt hen ten deel en zo mogen Johan Truschel en Rob Rohaan zich een jaar lang de Dubbel-kampioenen van Olympia noemen.

Meer info is te vinden op:ttv-olympia-goor.nl