Diepenheimer wint clubkampioenschap Tafeltennisvereniging Olympia Goor

83

Op donderdag 16 mei kwam Rob Rohaan als winnaar uit de bus bij de jaarlijkse Clubkampioenschappen van Olympia Goor.

In de finale versloeg hij Diepenheimse stadsgenoot, de jonge talentvolle Aize Truschel, zoon van Voorzitter Johan Truschel in 5 sets met 3-2, die keurig nummer 2 werd.

Na de poulefase werden Aize Truschel en Rob Rohaan in hun poule beide 2e en moesten het in de halve finales opnemen tegen de gedoodverfde favorieten: Gorenaren Joop Poelwijk en William Krien.

Deze 2 heren spelen beide in het eerste team en werden in april kampioen van de 2e klasse, terwijl Rob Rohaan (in het 2e team) en Aize Truschel (in het Jeugdteam) op een lager niveau spelen.

Verrassend genoeg werden de spannende halve finales door de beide Diepenheimers gewonnen, waardoor de finale een mooi Diepenheims onderonsje werd.

William Krien kwam in 5 sets als sterkste uit de strijd om de 3e plaats.

In de zinderende finale bleek Rob Rohaan net te sterk voor jeugdspeler Aize Truschel, die het afgelopen seizoen ook al enkele keren meespeelde in het eerste team; als aanstormend talent.

De prijsuitreiking werd verricht door Voorzitter Johan Truschel.

v.l.n.r.: William Krien, Rob Rohaan en Aize Truschel

Desgevraagd maakt hij nog even van de gelegenheid gebruik om de tafeltennissport onder uw aandacht te brengen.
Lijkt het u leuk om een keer een balletje te slaan? Kom gerust een paar keer vrijblijvend meedraaien op de donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur in Sportzaal de Kievit, Kievitstraat 65 te Goor (net voor basisschool de Albatros).
Ook de jeugd is van harte welkom en die beginnen deze avond al om 18.00 uur tot meestal 20.00 uur.

Bestuur TTV Olympia Goor