Diepenheim het meest optimistische kunststadje in de Hof van Twente

236

Kunstmoment verbindt en het bruist van enthousiasme waardoor er allemaal mooie samenwerkingen en evenementen ontstaan.

Een aantal evenementen zijn al bekend maar er volgt nog meer leuk nieuws dus hou ook Facebook en Instagram van Kunstmoment Diepenheim in de gaten.

Zo hebben Don & Ingrid Akkermans met hun Nationaal Atelier naast exposerende kunstenaars ook een interessant programma met Alexander Pechthold en kunstenaar Sam Drukker voor een inspiratie sessie en veiling , een vrolijke kinderwedstrijd waarbij kinderen les krijgen in portret schilderen en afsluitend  “Borrels & Pannenkoeken”

Tussen Kunst & Kitsch
Heb jij thuis schilderijen, bronzen, Chinees porselein, design of andere bijzondere objecten kom dan naar de taxatie- en innamedag van Zuydwal Veilingen.

Kunst Soep
Kunst kijken en heerlijke soep eten bij Joki en Herry Wevers.

Erve de Bakker
Mar & Evan openen ook dit jaar weer hun pop-up restaurant de “KunstKantine” voor koffie, lunch, wijn en dineravonden op reservering.

Johanneskerk
Er is een Lezing in de Johanneskerk door beeldend kunstenaar en leraar Joodse mystiek Ruud Bartlema bij de geëxposeerde schilderijen “Zeven werken van barmhartigheid”.

Vertier op staat
In het centrum wordt het tijdens de weekenden bruisend met leuke acts.

Horeca
Ook horeca collega’s zoals Den Haller, Irma’s en Uit de Kunst maken het voor de duizenden bezoekers extra interessant met een flyer vol speciale aanbiedingen.

Informatie
Alle info over de evenementen, de kunstenaars, locaties en (wandel-en fiets) routes vindt u in de catalogus; te koop bij de overzichtstentoonstelling in het Ottenhuis aan de Raadhuisstraat 11.