Diepenheim bol van activiteiten tijdens Week van de Smaak

81

In de week van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 november zijn er in Diepenheim bijna elke dag bijzondere activiteiten rondom het thema Smaak. In het kader van de landelijke ‘Week van de Smaak’ organiseert de Heerlijckheid Diepenheim een varia aan activiteiten voor diverse interesses in en om Cultuurcentrum Herberg de Pol.
Een paar bijzondere activiteiten om alvast te noteren zijn op maandag 12 november een chocoladeworkshop door bekende chocolatier Hans Hulshof, in samenwerking met bakkerij Nollen en op woensdag 14 november de kindervoorstelling Orfeo door Theatergroep Sonnevanck, met na afloop een maaltijd. Verder op donderdag 15 november een workshop koken met Nel Schellekens, bekend als “”Van Kop tot Kont Chef” (er wordt niets weggegooid!). Zij geeft ’s avonds ook een proefcollege. Op zaterdag 17 november komt Rein Hofman van slagerij Kastelein met een “zwien op de ledder” op het Ottenplein voor Herberg de Pol.

Meer informatie over deze en nog andere activiteiten is te vinden op www.diepenheim.nl.