Deepse SummerVibes beachvolleybal in Diepenheim op 10 juli 2021

59

De kogel is door de kerk. Zaterdag 10 juli treden verschillende teams aan voor een pot beachvolleybal op het vertrouwde terrein bij Beltman in Diepenheim. Hiermee is de organisatie één van de voorlopers die een evenement, dat deze zomer nog plaatsvindt, kan én wil neerzetten. “We hebben een doordacht besluit genomen om door te gaan en hopen net zo’n mooie ervaring als de vorige editie te bieden aan de deelnemers.”

Het evenement staat in het teken van beachvolleybal in de klassen recreatie of prestatie. Aansluitend verzorgen verschillende dj’s een gezellige afsluitende beachparty tot circa 22.00 uur.

De organisatie drukt iedereen op het hart niet te lang te wachten met inschrijven. De organisatoren zijn achter de schermen al druk bezig met allerlei voorbereidingen. Het is dan prettig om te kunnen anticiperen op deelnemersaantallen. Daarnaast verwacht de organisatie veel animo waarbij geldt vol is vol en een maximaal aantal deelnemende teams.

Uiteraard verloopt het event volledig veilig en volgens de COVID-19 richtlijnen. Meer info of inschrijven? Ga naar www.deepsesummervibes.nl.