Deepse Kwis

403

Na Holten, Bathmen, Laren, Markelo en nog vele andere gemeenten konden wij met Diepenheim natuurlijk niet achterblijven met een ‘dorpskwis’. Het is toch geweldig dat straks heel Diepenheim op één avond in de ban is van een gezamenlijke activiteit! Verbroedering is hier de onderliggende gedachte.
Ervaring leert dat complete families met aanhang, buurten, vrienden/vriendinnen, kameraden en andere spontaan geformeerde groepen fanatiek de vragen te lijf gaan en dat er met de samenstelling van de teams al gekeken wordt wie het beste past bij welk thema.
De kwis bestaat uit 100 vragen in uiteenlopende categorieën. Sport, olde grond, puzzel, streektaal, ’het stond in de krant’ zijn zo een paar rubrieken, veelal over Diepenheim of een link hebbend met Diepenheim. Het zijn theoretische vragen, doe-vragen en opdrachten waarvoor je Diepenheim in moet.
Noteer zaterdag 18 januari 2020 en begin alvast met benaderen van liefhebbers. Een team bestaat uit tenminste 10 personen (waarvan i.i.g. twee volwassenen) en maximaal 20 personen. Deelname is € 25,= per team.
Het begint om 18.30 uur bij Herberg de Pol. Inleveren van de antwoorden om 23.30 uur.
Houd ook zaterdag 8 februari vrij, want dan is de feestelijke uitslag bij zaal Beltman.
En vanaf nu ogen en oren open houden, want er kan zomaar iets gebeuren in Diepenheim dat later bij de kwisvragen van pas kan komen…….
Binnenkort meer informatie in Deeps Nieuws.