Informatie over de 2e Deepse Kwis

385

De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat we weer aan het werk gaan of naar school. We gaan weer klagen dat we meer vakantie nodig hebben en dat het veel te kort was. Daarom een kleine mededeling vanuit de Deepse Kwis. Wij hebben ook vakantie gehad en we gaan weer zo snel mogelijk verder met de voorbereiding. Een belangrijke datum om in je agenda te zetten:
Vanaf 1 oktober 2021 kun je je opgeven voor de Deepse Kwis 2022. Jullie kunnen je aanmelding sturen naar: deepsekwis@gmail.com Geef hierbij je eigen naam, telefoonnummer en de gekozen teamnaam door.
Vervolgens wordt de rest van de informatie, o.a. deelnameformulier, overmaken deelnamekosten en het Deepse-Kwisreglement via retour-email toegestuurd.
De inschrijftermijn eindigt op 1 januari 2022. Dus zorg ervoor dat je je tijdig opgeeft.
Een team bestaat minimaal uit 10 en maximaal uit 20 personen waarvan in ieder geval twee leden 18 jaar of ouder zijn. De inschrijfkosten zijn € 30,- per team.
En houd je oren en ogen open; er zou zo maar iets kunnen gebeuren de komende maanden. Wie weet. Maar onthoud wel, we zijn van corona afhankelijk. Als deze roet in het eten gooit zijn we allemaal de pineut. Als de plannen wijzigen horen jullie het zo snel mogelijk.