Deepse Kwis Zaterdag 18 januari 2020. Geef u tijdig op!

219

Wat hef Deep’n noe dan weer an de fietse hang’n?
In 10 jeugdfoto’s 10 bekende Diepenheimers herkennen, met het team een appeltaart bakken, een teamlid op pad sturen voor een zoekopdracht, een megapuzzel, wie zijn deze digitaal bewerkte Diepenheimse ondernemers?…………
Dit zouden zomaar opdrachten kunnen zijn van de eerste Deepse Kwis.

Zoals eerder aangekondigd in ‘Deeps Nieuws’ is een groep enthousiaste Diepenheimers gestart met de voorbereidingen van de eerste editie van de Deepse Kwis, die zal worden gehouden op zaterdagavond 18 januari 2020 bij Herberg de Pol.
Een concept dat in Markelo, Laren, Holten, Bathmen en vele andere steden en dorpen bijzonder succesvol was en nu dus ook voor jong en oud in Diepenheim.
100 vragen en opdrachten van ludiek tot serieus in tal van categorieën, die op deze zaterdagavond tussen 18.30 en 23.30 uur moeten worden opgelost.
In sommige buurten zijn al app-groepen aangemaakt en reeds 5 teams hebben op voorhand kenbaar gemaakt te willen strijden om eeuwige Deepse roem voor hun familie, buurt of vriendengroep.

Teams bestaan uit minimaal 10 personen (van wie minimaal 2 leden 18 jaar zijn) en zij kunnen zich vanaf 4 juni aanmelden voor deelname via deepsekwis@gmail.com
Bij aanmelding op het emailadres geeft de teamcaptain in eerste instantie alleen door:
eigen naam, telefoonnummer en zelfgekozen teamnaam.
Vervolgens wordt de rest van de informatie, o.a. deelnameformulier, overmaken deelnamekosten van € 25,= per team en Deepse-Kwisreglement via retour-email toegestuurd.
Op zaterdagavond 8 februari 2020 zal in Zalencentrum Beltman tijdens een spetterend eindfeest bekend worden gemaakt welk team de eer voor zich zal opeisen.

Het mysterie van de ‘letterfiets’ in Diepenheim is inmiddels opgehelderd. De juiste oplossing was: ‘Deepse Kwis’.
Op de foto winnares Esther Reukers met bloemen (met dank aan Kwekerij Linthorst) geflankeerd door de initiatiefnemers van de kwis, Henriette Dijkerman (links) en Henrice Oplaat die ook het speciale Deepse kwis-logo heeft ontworpen.
Esther wint met haar team gratis deelname aan de kwis en wellicht wacht haar nog een extraatje tijdens de prijsuitreiking op 8 februari 2020.

Zaterdag 18 januari lijkt misschien nog ver weg, maar er zit een limiet aan het aantal deelnemende teams, dus wacht niet te lang met aanmelden.
Volg ons ondertussen via Deeps Nieuws (gedrukt en digitaal) en facebook Deepse Kwis.