Deepse Kwis Mini

196

 

Zaterdag 22 januari klokslag 18.45 uur zou de tweede editie van de Deepse Kwis plaatsvinden. Zou.. want wederom hebben wij de Deepse Kwis moeten afgelasten. Met goede moed hebben wij besloten de volgende editie door te schuiven naar de laatste zaterdag van januari in 2023. Noteer dus vast in je agenda:

– Deepse Kwisavond 28 januari 2023
– Uitslagavond op 11 februari 2023

Zoals jullie zullen begrijpen was het boek al zo goed als klaar. En sommige vragen kunnen wij niet een jaartje opschuiven. Toch willen we ze jullie niet onthouden. Wie weet de meeste van onderstaande vragen juist te beantwoorden?

Stuur je antwoorden voor 4 februari naar deepsekwis@gmail.com. De antwoorden zullen op de oorspronkelijke uitslagavond, 5 februari bekend worden gemaakt. Veel succes!

  1. Afgelopen jaar ging het Schuttersfeest helaas weer niet door. Wel konden we weer online naar Krieties kijken. Maar hebben jullie wel goed opgelet? Wie kwamen er nog meer in beeld naast de Krieties acteurs; Loes, Inge, Joke, Larna, Huub, Gidayu, Thijs, Marc en Wieger in het stukje met ‘Juf Bernardien’ over school en ontmoetingsplek de Koppel? En wat hadden deze personen gemeen?
  1. Op welke datum ging er ‘s avonds een geluidswagen door Diepenheim van de Harmonie, om de bevolking te bedanken voor de giften voor de nieuwe pakken?
  1. Waar is bijgaande foto genomen? Wat gebeurd hier? En waarom?

  1. Tijdens het schuttersfeest stond er op het feestterrein een mooie paal met paraplu in de Deepse kleuren. Hieronder hing een bord. Welke tekst stond er op de achterzijde van dit bord?
  1. Tijdens de wedstrijd van het eerste (H) van vv Diepenheim op zondagmiddag 26 september 2021 in de 22ste minuut gebeurde iets bijzonders. Wat gebeurde er? En door wie?

Wij zien jullie antwoorden met veel plezier tegemoet!

Groeten organisatie Deepse Kwis