Deepse Kwis 2e editie in januari 2021

416

De voorbereidingen voor de tweede editie  van de Deepse Kwis zijn in volle gang. De organisatie zit regelmatig (op veilige afstand) bijeen. Er wordt met enthousiasme aan het nieuwe kwisboek gewerkt, weliswaar met gemengde gevoelens.
Enerzijds nog steeds wel een beetje nagenietend van het ongekende succes van de eerste versie en de pret en spanning voor de volgende, anderzijds hangt daarboven voortdurend het Covid19-zwaard van Damocles. Want wie kan zich op dit moment voorstellen, dat we straks met 400 deelnemers verzamelen bij Zalencentrum Beltman om te horen wie de nieuwe winnaars zijn? Tegelijkertijd kunnen wij niet achterover leunen en wachten op betere tijden.
Thijs en Wieger hebben aan het eind van de feestavond bekend  gemaakt dat er in 2021 wederom een Deepse Kwis zal zijn. Voorlopig houden we ons daar aan.
Noteer vast deze 2 data:

Kwisavond : zaterdag 23 januari 2021
Uitslagavond: zaterdag 6 februari 2021

Per 1 oktober kunnen de teams zich weer aanmelden op Deepsekwis@gmail.com met je eigen naam, telefoonnummer (contactpersoon) en teamnaam.
Evenals de vorige keer mogen er minimaal 10 personen per team (van wie minstens 2 leden 18+) en maximaal 20.
Deelname: € 30,= per team.
Er zijn wat kleine wijzigingen in het reglement, maar daarover later meer. Via Deeps Nieuws houden we jullie op de hoogte.
Het Schuttersfeest dat ieder jaar zorgt voor Deepse saamhorigheid en verbroedering zullen wij dit jaar erg missen. Dat zijn, naast het competitie-element, ook de belangrijkste ingrediënten van de Deepse Kwis. Hopelijk staan we er over een half jaar anders voor.

Organisatie Deepse Kwis