Deepse Kwis

391

Het is weer tijd voor wat informatie vanuit de organisatie van de Deepse Kwis. We hebben nu 2 jaar de tijd gehad om er een mooie kwis van te maken voor 2023. We hopen dan ook dat jullie allemaal weer enthousiast zijn om mee te doen. Het schuttersfeest is weer achter de rug dus dan kunnen jullie weer rustig gaan nadenken over de Deepse Kwis. Er zijn dan ook een aantal data die van groot belang kunnen zijn.

Vanaf 1 oktober 2022 kun je je opgeven voor de Deepse Kwis 2023. Jullie kunnen je aanmelding sturen naar: deepsekwis@gmail.com. Geef hierbij je eigen naam, telefoonnummer en de gekozen teamnaam door.

Vervolgens wordt de rest van de informatie, o.a. deelnameformulier, overmaken deelnamekosten en het Deepse-Kwisreglement via retour-email toegestuurd.

De inschrijftermijn zal eindigen op 31 december 2022. Dus zorg ervoor dat je je in deze periode opgeeft.

Op 28 januari 2023 is de Kwis avond. Dus schrijf deze goed en duidelijk in je agenda. En de feestavond is op 11 februari 2023. Op deze avond zal de uitslag bekend worden gemaakt en de avond wordt afgesloten met een groot feest.

Informatie voor als je je opgeeft met je team: een team bestaat minimaal uit 10 personen en maximaal uit 20 personen waarvan in ieder geval twee leden 18 jaar of ouder zijn. De inschrijfkosten zijn €30 per team.

En houd je oren en ogen open, er zou zo maar iets kunnen gebeuren de komende maanden. Wie weet. Maar onthoud wel, we zijn van corona afhankelijk. Als deze roet in het eten gooit zijn we allemaal de pineut. Als de plannen wijzigen horen jullie het zo snel mogelijk.