Deepse Focus, foto en film club Diepenheim

109

Bij het verschijnen van het Maandblad hebben wij de eerst “kick-off” van het nieuwe seizoen gehad. Het was weer fijn om met elkaar onze passie te delen. De besprekingen van de foto’s/films, (die iedereen meebrengt op USB stick) worden op het grote “onvergefelijke” scherm getoond.  Tips en trucs die een ieder geleerd heeft worden gedeeld om een nog mooier, indien mogelijk, resultaat te behalen. Het laatste nieuws op fotografie gebied, of het nu nieuwe camera’s zijn of technieken, fotogenieke plekjes die wij gezamenlijk of privé bezoeken, het komt allemaal aan bod.
Wij hebben presentaties gegeven onder andere een avondvullend programma bij de Vrouwen van Nu of opdrachten zoals bij de Kastelenloop. Erg leuk om te doen. Inmiddels hebben wij ons 5 jarige jubileum in september al weer gehad. Wij merken dat de tijd die wij afgebakend hebben op de derde zaterdagmiddag van de maand tussen 15:00-17:00 uur,  altijd te kort blijkt. Onder genot van koffie/thee en lekkers  gaan wij van start.
Bezoek onze website eens om de sfeer te proeven https://www.deepsefocus.nl/ Mocht u interesse hebben neem gerust contact met ons op via info@deepsefocus.nl of p
er telefoon 06-23059896. Wim Op Den Dries & Yvonne Ten Tije.