Deepse Avond in de Pol zaterdag 26 januari

91

A.s. zaterdag is er weer een editie van de Deepse avond In Cultuur Centrum de Pol.
Aanvang 21.00 uur zaal open 20.30 uur, entree 7,50 euro.

De avond word afgetrapt met Ondiep, een zeer jeugdig bandje wat al 9 jaar aan de weg timmert. Ze zijn ooit ergens in 2010 ontstaan door de muziekschool Hof van Twente. Na enkele bezettingswisselingen, is er al enige tijd een vaste basis. De jongens waren des tijds allemaal klasgenoten op de basisschool. Aangevuld met een zangeres uit Goor. Inmiddels zijn ze 15 jaar oud maar ze maken al zeer volwassen muziek. Ze hebben in hun genre allerlei covers van bekende en minder bekende Rock bands . Ze zijn al vaak te zien geweest in Diepenheim en omstreken. Zaterdag staan ze voor de 2e keer op de Deepse avond en ze hebben er zin in!

Omstreeks 22.00 uur, zal D.D.Murphy optreden. Deze jongens “waarvan twee uit Diepenheim en één uit Bentelo” spelen country Rock met Rock and Roll tinten. Ze zijn begonnen als duo maar wilden het muzikaal verbreden.. Daarom is er nu een ook een drummer aangesloten. Ze spelen echter zonder bassist wat het best wel experimenteel maakt. Ze zijn ontstaan op het schuttersfeest 2017 in Diepenheim. Eén van hen is zelfs afgestudeerd op de podiumacademie. Ze hebben o.a. gespeeld op GardenSongs waar ze het publiek een plezierige middag hebben bezorgd. Zij zullen jullie dan ook graag welkom heten!

De afsluiter van de avond is Sanne And Friends, zij zal om ongeveer 23.30 uur het podium van Herberg de Pol betreden. Ze heeft al een tijd niet meer in Diepenheim opgetreden, reden voor de organisatie om haar te vragen voor de Deepse avond. Sanne Kleinhorsman begon op de middelbare school met zingen. Toen haar docente destijds in de gaten kreeg dat ze er eigenlijk best wel talent voor had, is ze zang en gitaarles gaan volgen. Gaandeweg trad ze vaker op samen met o.a. Ferry Limaheluw. Ze begon talentenjachten te winnen, en in 2013 heeft ze zich opgegeven voor de Voice of Holland. Hierdoor kreeg haar carrière een enorme boost. Zij gaat samen met een aantal vrienden, die haar gebracht hebben waar ze nu staat, het podium betreden met haar geweldige stem.
Komt allen, we gaan er een gezellige en muzikale avond van maken!!