DEEPS NIEUWS terug van weg geweest!!!

260

Met een enthousiaste redactie en een kersvers logo kunnen wij u met oprechte trots meedelen dat DEEPS NIEUWS weer terug is! Hoort, zegt het voort!

Eind december 2019 hield Stichting Heerlijckheid Diepenheim op met haar werkzaamheden. Deeps Nieuws viel statutair en financieel onder deze stichting, waardoor er ook heel abrupt een einde kwam aan het Maandblad en de daaraan gekoppelde Website: www.deepsnieuws.nl.
Naar aanleiding van de vele reacties vanwege dit stop zetten, heeft een gedeelte van de “oude” redactie direct geprobeerd een doorstart te maken. We hebben gesproken met diverse instanties, die het maandblad en de website voorheen samen met Stichting de Heerlijckheid mogelijk hebben gemaakt, zoals Herberg de Pol, de Kunstvereniging, De Stadsraad, Hofmarketing en diverse Diepenheimse ondernemers.
Uiteindelijk hebben we Deeps Nieuws onder kunnen brengen bij Stadsraad Diepenheim. De Stadsraad heeft voor het symbolische bedrag van € 1,00 de domeinnaam Deeps Nieuws overgenomen van Stichting de Heerlijckheid.
U leest er meer over in het Maandblad welke vanaf 2 september a.s. in Diepenheim wordt bezorgd. De voortzetting van het Maandblad en de Website is mogelijk geworden dankzij de toezegging van ruim 20 ondernemers en instellingen die ons weer sponsoren. U vindt hun logos terug op onze Website en/of in het Maandblad. Hierbij willen we ook Martijn Bokhove en Eric Tiehuis bedanken voor hun technische bijstand.

De “oude” redactieleden Wim op de Dries, Geja Lesschen, Rob Rohaan, Bea Schinkel en Jeanette Wes krijgen versterking van Ton Besling en Ruud van den Berg.
En we kunnen u vertellen: WE HEBBEN ER ALLEN HEEL VEEL ZIN IN !

Heeft u een bericht of een leuke activiteit (evenement) voor de Diepenheimers en andere belangstellenden, mail dit dan voor de Website naar: info@deepsnieuws.nl. Berichten en activiteiten/evenementen voor het Maandblad kunnen dan naar: maandblad@deepsnieuws.nl.
Vergeet vooral niet een foto (in JPEG) in een aparte bijlage mee te sturen. (Dit mogen geen gekopieerde foto’s van het Internet zijn en wees er zeker van dat de geportretteerde persoon of personen toestemming heeft/hebben gegeven voor eventuele plaatsing in ons Maandblad of op de Website)
Berichten voor op de Website kunnen ook rechtstreeks geplaatst via www.deepsnieuws.nl. Ze staan er dan meestal binnen 24 uur op.

We wensen u als inwoners van ons Stedeke weer veel leesplezier met Deeps Nieuws!

De Redactie van Deeps Nieuws