De paden op, de lanen in tijdens Wandelvierdaagse Nooitgedacht

70

We gaan weer wandelen in Diepenheim. Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht Diepenheim houdt de jaarlijkse wandelvierdaagse van 18 t/m 22 juni aanstaande. Iedereen die van wandelen houdt kan zijn/haar hart weer ophalen in de prachtige omgeving van Diepenheim.

De organisatie heeft voor elke avond mooie routes uitgezet, zodat iedere hoek van Diepenheim wordt aangedaan. Er zijn routes van 5 en 10 kilometer. Wie vier avonden loopt, ontvangt na afloop een medaille. De kosten voor een weekkaart zijn € 4,00 per persoon. Ook is het mogelijk een dagkaart te kopen à € 1,50 per persoon. Tijdens de wandelvierdaagse is er voor alle deelnemers drinken en iets lekkers bij de controlepost. De starttijden zijn van maandag t/m donderdag van 18.00 tot 19.00 uur bij Cultuur Centrum Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Het aftekenen van de wandelkaart van maandag tot en met donderdag kan tot uiterlijk 21.00 uur bij Herberg de Pol. Daarna sluit de post.

Let op! Op vrijdag 22 juni kan er gestart worden tussen 18.00 tot 18.30 uur. Op deze laatste wandeldag worden de wandelaars binnengehaald door de Harmonie en lopen de wandelaars in optocht naar het Plein onder de Platanen. Daar wordt de medaille uitgereikt.

Tijdens de wandelvierdaagse wordt er regelmatig over prachtige wandelpaden op privéterrein gelopen. De organisatie wil dit dan ook graag in de toekomst blijven doen! En vraagt daarom iedereen om respectvol om te gaan met de natuur en andermans eigendommen.