De Hunnen: hoe is ’t nu met… vanaf 17 april op TV Oost

69

Dorothy Oosting bezoekt opnieuw prominenten uit programma De Hunnen

RTV Oost maakte van 1995 tot en met 2001 het tv-programma De Hunnen, een praatprogramma met bekende en minder bekende Overijsselaars. Nu, ruim 20 jaar later, zoekt Dorothy Oosting de hoofdrolspelers weer op. Hoe is het hen sindsdien vergaan? ‘De Hunnen: hoe is ’t nu met…’ zie je vanaf maandag 17 april wekelijks op TV Oost.

Voor deze nieuwe serie ging Dorothy Oosting op bezoek bij onder anderen André Manuel, Hennie Kuiper, Marga Bult, Wilma Landkroon en Maurice Luttikhuis. In de eerste aflevering zoekt ze Annet Stokkentreeff op.

Annet Stokkentreeff
Het was een revolutionair programma: een groep mensen wordt maandenlang in een huis opgesloten en heel Nederland kan op televisie hun belevenissen volgen. Big Brother was rond de eeuwwisseling een kijkcijferkanon van jewelste. Een van de deelnemers aan het tweede seizoen was Annet Stokkentreeff uit Goor. “Mijn ouders vonden het helemaal niks dat ik in Big Brother zat. Ze vonden het een walgelijk programma.” Dorothy Oosting praat met haar over perfectionisme, de relatie met ‘Knuffel-Ruud’ en een muziekcarrière die niet van de grond kwam.

De Hunnen: hoe is ’t nu met… zie je vanaf maandag 17 april elke week om 17.15 uur op TV Oost. Het programma wordt daarna elk uur herhaald. Terugkijken kan op www.rtvoost.nl/dehunnen.