De Heerlijckheid Diepenheim presenteert nieuwe theaterbrochure

37

Houd uw brievenbus of deurmat in de gaten, want volgende week ligt hij er: De nieuwe theaterbrochure! Met trots presenteert De Heerlijckheid Diepenheim een bomvol programma, met voor ieders wat wils. Van films voor de allerkleinsten tot lezingen voor de wat minder jonge bezoekers. Van rockbands tot singer-songwriters. Van politici tot schrijvers. En van een wetenschapswedstrijd tot poppentheater. Voor écht een middag of avond uit, zit u ook dit seizoen weer goed in Diepenheim.
Met name Cultuurcentrum Herberg de Pol vormt het podium voor het programma van theaterseizoen 2019-2020. Daarnaast zal er voor de klassieke concerten van Bach-Werkplaats Diepenheim worden uitgeweken naar de prachtige akoestiek van de Johanneskerk en gedurende het seizoen zullen er nog try-outs van artiesten in Werkplaats Diepenheim aangekondigd worden.
De brochure komt volgende week uit, maar het programma is bekend en kaartjes kunnen al besteld worden via www.diepenheim.nl. Houd gedurende het theaterseizoen deze site ook in de gaten voor eventuele aanvullingen. Indien u de brochure volgende week niet hebt ontvangen, kunt u deze gratis afhalen bij Herberg de Pol. Het bestuur en de werkgroepen van De Heerlijckheid Diepenheim wensen u een Heerlijck theaterseizoen toe!