De DJ-Producing workshop van start!

38

Heb jij altijd al je eigen muziek willen maken? Droom jij ervan om de wereld te veroveren als DJ of muziek Producent? Dan is de workshop DJ-Producing van Home of Talents de eerste stap! Op vrijdag 23 september 2022 organiseert Home of Talents een workshop DJ-Producing voor iedereen die hier meer over wil weten. Dit alles onder professionele leiding van songwriter en producer Gijs van Lieshout.

 

In de workshop DJ-Producing van Gijs van Lieshout maken de deelnemers kennis met de wereld van de elektronische muziek. Naast dat de deelnemers in deze workshop het begin van hun eigen beat gaan maken, leren ze meer over de structuur van nummers, analyseren ze waar een arrangement uit bestaat en gaan ze kijken naar ‘Samples’ (wat het zijn en wat ze doen).

Kortom een workshop voor jong tot oud, gevuld met muziek en wie weet, het begin van een eigen carrière als DJ of Producent.

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan! Datum workshop: vrijdag 23 september 2022, tijd: 15:00 tot 18:00, locatie: de Reggehof in Goor. Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar de website: www.homeoftalents.nl