‘De deur uit’; een nieuw hofbreed cultuurprogramma bij Hofstreek Omroep

51

Op dinsdag 1 maart 2022 zendt Hofstreek Omroep om 13.00 uur de eerste aflevering uit van het nieuwe hofbrede radioprogramma ‘De deur uit’, over de culturele agenda in Hof van Twente. In het programma wordt een overzicht en informatie gegeven over alle culturele activiteiten voor de komende week die in de verschillende kernen in Hof van Twente te bewonderen zijn. Activiteiten waarvoor je graag de deur uitgaat, zoals muziek, theater, cabaret, exposities en films. Ook is er aandacht voor lokale en regionale boeken in de speciale boekenrubriek en er is tijd ingepland om bijzondere producties te bespreken.

Het culturele programma is een initiatief van Sander Quee van Hofstreek Omroep. Zoals hij zelf zegt: “Dit wordt een ‘Langs de lijn’ van de cultuursector”. ‘De deur uit’ wordt wisselend gepresenteerd door Marriët de Beer en Renée Kleywegt (HofMarketing), Bert van den Berg, Theo Hakkert en Sander Quee (Hofstreek Omroep). De techniek is in handen van Geert Wolff. Het programma voor cultuurliefhebbers is een samenwerking tussen Hofstreek Omroep, HofMarketing en de correspondenten vanuit de kernen: Bart Schurink (Delden), Marian Zwiers (Diepenheim), Hens ten Thije (Goor), Jan Put (Hengevelde), Ineke Jongsma en Alie Poortman (Markelo). De filmrubriek wordt verzorgd door Dinie Holkers.

‘De deur uit’ is te beluisteren bij Hofstreek FM op dinsdag  van 13.00 tot 14.00 uur. Herhalingen zijn op woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur, op donderdag tussen 20.00 en 21.00 uur en vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur.  Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl. Meer weten over het programma? Kijk dan op www.hofstreek.nl
Meer weten over een activiteit? Die informatie staat op www.visithofvantwente.nl